Cluj-Napoca
Str. Trandafirilor nr. 11
0264 - 435 220
Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00
page icon
Uita-te aici sa vezi ce parere au clientii nostri despre noi!

Aveam un Opel Astra in stare foarte buna , dar era cu cutie de viteze automata si cum fiica mea tocmai a luat carnetul de conducere , ma gandeam ca mai bine i-ar prinde una cu cutie manuala pentru ca astfel va putea pune in practica ce a invatat la scoala. Bani de alta masina nu aveam , asa ca am facut rost de o cutie de viteze manuala si am dus-o la baietii de la Reparo pentru a le schimba . Au terminat mult mai repede decat am crezut si lucrarea a fost de-a dreptul ieftina .Cred ca daca lucreaza cu piese de la ei manopera este chiar mica . Eu sincer nu mai am de gand sa schimb service-ul , le=am si spus si mi-au facut deja fisa unde o sa treaca toate problemele pe care o sa le mai aiba masina .

Gabi Otel - 20 Aprilie 2011 - Problema: Am schimbat cutia de viteze automata cu una manula!

Vreau sa zic ca am fost ieri pe la baieti pentru ceva probleme cu masina si mi-au spus ca sunt foarte ocupati , ca e plin si ca nu pot sa se ocupe de masina mea pentru ca e full de masini . Am fost placut surprins sa fiu sunat sa mi se spuna ca totusi pot merge la service daca e urgent pentru ca este un client care nu se grabeste si care nu ar avea nevoie de masina in acea zi . Pe altii cred ca ii durea in c ** de urgenta mea . Sunt mai mult decat multumit de ei !

Paul Crisan - 11 mai 2011 - Problema: Bravo baieti ca sunteti seriosi!

eu am fost coleg de facultate cu unul dintre asociati . e foarte pasionat de ceea ce face si nu are deloc aere de patron .tot timpul cand merg pe la ei este in salopeta si lucreaza de zor cot la cot cu toata lumea .nici nu ma gandesc ca ar putea sa nu mearga bine service-ul si sa nu fie multumita lumea la cat suflet pune si cat e de atent cu toata lumea . salutari si felicitari pentru seriozitate.

Mardale Emilian - 12 mai 2011 - Problema: Oameni de treaba!

Pe cand ma pregateam sa plec in mini-vacanta de 1 mai ( mai exact in 29 aprilie , sambata!!!!!)) , constat ca ceva bate la masina foarte puternic dupa care nu a mai pornit deloc . in bord se aprindeau cateva beculete de care habar nu aveam ce inseamna si am intrat in panica . dupa cateva telefoane un prieten a venit cu unul dintre baietii de la Reparo pentru a –i pune un diagnostic si pentru a vedea daca se poate face ceva pe loc . problema necesita niste reparatii mai complexe ,asa ca au venit cu platforma si mi-au dus-o la service(transport care m-a costat f foarte putin) . deci nu stiu cine mi-ar mai fi reparat masina sambata dupa-masa si cine mi-ar fi acordat atata atentie . am asistat la toata ‘ operatiunea de salvare ‘ a masinii mele si in cateva ore eram pe drum asa cum imi propusesem . Cu caldura ii recomand pe baietii de acolo !Credeti-ma ca nu veti regreta ...pluss.. au o secretara extrem de draguta ..:))

Moldovan Nicusor - 3 mai 2011 - Problema: Problema urgenta ! Masina m-a lasat cand sa plec la munte de 1 mai !