Cluj-Napoca
Str. Trandafirilor nr. 11
0264 - 435 220
Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00
page icon
Ei sunt partenerii cu care colaboram

Parteneri

AUTONET

Autonet este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii din domeniul auto pe piaţa românească - îşi propune să-şi menţină poziţia şi să crească constant, oferind noi servicii şi soluţii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor săi. Gasiti depozitele lor in toate orasele mari din tara, așa încât în oricare parte a țării v-ați afla, puteți beneficia de serviciile lor.

AUTOTOTAL

Compania a crescut foarte mult într-un timp record datorită seriozității și implicării deosebite pe care au demonstrat-o cei care au pus bazele ei. În prezent se află pe locurile fruntașe în ceea ce priveste distribuția de piese auto de cea mai bună calitate.

INTER CARS

Inter Cars este unul din furnizorii de piese pe a caror seriozitate și promptitudine ne-am bazat întotdeauna. În depozitele lor găsim piese la prețuri foarte bune și calitate maximă. Suntem perteneri de cand am deschis service-ul și nu am avut niciodată motive de nemulțumire .

UNIX

Din anul 2005 compania a fost aleasă membră a grupului german ATR, asociaţie selectă în care sunt cei mai mari producători şi distribuitori de piese auto din Europa, afilierea la grupul ATR fiind posibilă numai pe bază de invitaţie. În prezent UNIX are peste 200 de furnizori din toate colţurile lumii, ceea ce inseamnă o gamă de produse de peste 500.000 de articole. Calitatea gamelor de produse comercializate care se extinde într-un ritm extrem de dinamic este asigurată de garanţia UNIX. Desigur, în cazul produselor din gama Gates, Sachs, Monroe, Mann, Knecht, Kayaba, Bosal, Bosch sau Castrol, renumele mărcii este însuşi garanţia calităţii.

TROST Group

Trost are peste 100 ani de experienţă în comerţul en-gros de piese auto; este prezent pe piaţă încă de la inventarea automobilului, fiind in mometul de fata cel mai mare distribuitor en-gros de piese pentru automobile de pe piaţa independentă de piese de schimb din Germania şi Europa. Cele 90 de centre de vânzare din Austria, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Cehia, Ungaria şi Ucraina formează o reţea puternică în afara Germaniei.

Bardi Auto

Pe lânga piesele de autoturisme, dezvolta o gama tot mai ampla de piese pentru camioane, autobuze, utilaje si motociclete; in unele cazuri au exclusivitate în comercializarea acestor produse. Calitatea serviciilor este garantata de logistica unica de aprovizionare, care asigura disponibilitate continua si transparenta permanenta prin livrari rapide si punctuale.

MATEROM

MATEROM este o afacere care debutează cu vânzarea pieselor auto din dezmembrări, și care în numai câțiva ani devine una din cele mai cunoscute firme importatoare de piese auto noi. În prezent, firma dispune de un sediu central/centru logistic situat în Târgu Mureș și cinci centre regionale situate în Brasov, Timisoara, Iași, București și Pitești, având o rețea proprie de distribuție care are acoperire națională.

webdesign by IDEA Studios