Loading

Blog

Cele mai grave defectiuni auto

Cele mai grave defectiuni auto

Unul dintre cele mai neplacute momente pentru un proprietar de autovehicul este reprezentat de aparitia defectiunillor neprevazute ale masinii.

Este important de retinut faptul ca acestea pot sa apara, in ciuda tuturor eforturilor de intretinere a masinii iar cauzele pot tine atat de utilizarea frecventa a acesteia, cat si de alti factori ce nu pot fi controlati in totalitate.

Continue reading “Cele mai grave defectiuni auto”

pregatirea-masinii-pentru-sezonul-rece

Pregatirea masinii pentru sezonul rece

De ce aveti nevoie de pregatirea masinii pentru sezonul rece? Odata cu venirea sezonului rece, conditiile meteo se inrautatesc sau devin instabile, iar afara se intuneca mai rapid, ceea ce ingreuneaza deplasarea cu masina.

In aceste conditii, automobilele necesita atentie sporita si o serie de precautii care sa asigure atat siguranta soferului in trafic, cat si functionarea optima a masinii.

Continue reading “Pregatirea masinii pentru sezonul rece”

masuri-de-siguranta-care-contribuie-la-prevenirea-accidentelor-rutiere

Masuri de siguranta care contribuie la prevenirea accidentelor rutiere

Accidentele rutiere se produc din cauza problemelor tehnice ale masinii, conditiilor meteo neprielnice, drumurilor dificile sau erorilor umane.

Este important sa cunoasteti masurile de siguranta care contribuie la evitarea accidentelor rutiere, deoarece majoritatea evenimentelor nedorite de pe sosea se pot preveni prin atentia soferului, adaptarea la conditiile de drum si o intretinere cat mai buna a masinii.

Continue reading “Masuri de siguranta care contribuie la prevenirea accidentelor rutiere”

cursuri-de-formare-profesionala-diagnoza-auto

Cursuri de formare profesionala – diagnoza auto

Cu fiecare ocazie, ne dorim sa contribuim la formarea profesionala a angajatilor din domeniul auto.

Astfel, impreuna cu membrii echipei Auto Perform, am organizat cursuri de formare profesionala pentru angajatii din sectorul auto.

Continue reading “Cursuri de formare profesionala – diagnoza auto”

Cele mai intalnite defectiuni auto ce pot aparea vara

Defectiunile auto isi fac aparitia in mod regulat, chiar daca depuneti un efort considerabil in intretinerea masinii tale. Cauzele principale sunt uzura in timp a mecanismelor masinii, dar si factori externi cum ar fi temperaturile extreme.

Continue reading “Cele mai intalnite defectiuni auto ce pot aparea vara”

defectiuni-comune-ale-masinii-care-nu-trebuie-neglijate

Defectiuni comune ale masinii care nu trebuie neglijate

Defectiunile la masina sunt inevitabile din cauza uzurii, chiar daca mergi in mod regulat la un service auto si intretinerea acesteia este conform recomandarilor.

Desi automobilele sunt diferite, fiecare avand avantaje si puncte slabe specifice, exista un numar de defectiuni comune ce pot aparea la oricare masina.

Continue reading “Defectiuni comune ale masinii care nu trebuie neglijate”

defectiuni-frecvente-care-conduc-la-cresterea-consumului-de-combustibil

Defectiuni frecvente care conduc la cresterea consumului de combustibil

Consumul de combustibil este unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de alegerea unei masini sau intretinerea acesteia.

Indiferent daca doriti sa cumparati o masina in viitor sau aveti deja un automobil achizitionat, este indicat sa aveti in vedere defectiunile care conduc la cresterea consumului de combustibil.

Continue reading “Defectiuni frecvente care conduc la cresterea consumului de combustibil”

sfaturi-pentru-intretinerea-masinii

Sfaturi pentru intretinerea masinii

Indiferent daca sunteti soferi incepatori  sau aveti permisul de conducere de ceva timp, este important ca masina dumneavoastra sa fie mereu pregatita de drum.

In acest articol vom furniza cateva sfaturi pentru intretinerea masinii. Acestea va vor fi utile daca doriti ca autovehiculul pe care il conduceti sa fie complet echipat si in cea mai buna stare de functionare.

Continue reading “Sfaturi pentru intretinerea masinii”

Semnificatia-martorilor-de-bord

Semnificatia martorilor de bord

Martorii de bord au un rol extrem de important pentru oricare autoturism. Acestia anunta conducatorul auto in momentul in care este semnalata o defectiune electrica sau mecanica a masinii, uzuri ale diferitelor piese sau anumite erori.

Continue reading “Semnificatia martorilor de bord”

sfaturi-pentru-cumpararea-unei-masini-second-hand

Sfaturi pentru cumpararea unei masini second hand

Cumpararea unei masini second hand nu este intotdeauna un proces simplu, mai ales daca nu sunteti siguri de ceea ce va doriti.

Exista multe lucruri de luat in considerare, precum: fiabilitatea, consumul de combustibil, structura masinii, istoricul vehiculului sau modul de finantare a achizitiei.

Continue reading “Sfaturi pentru cumpararea unei masini second hand”